+31 (0) 345-516460 info@eetmoties.nl

OVER EETMOTIES

Als een jong meisje droomde ik, Nelly Abdullaeva, van een creatieve carrière. In 1992 heb ik mijn studie aan de kunstacademie in Kazachstan met succes afgerond. Naast de artistieke opleiding had ik een niet-alledaagse hobby: creatief koken! Dankzij mijn artistieke inzicht en gevoel voor smaak werden mijn gerechten langzamerhand kleine kunstwerkjes.

Omdat ik van origine Russisch/Kaukasisch ben en mijn man, Alim Abdullaev, Oeigoers wordt er gekookt vanuit 3 culturen. Dat levert sowieso al een nieuwe aanpak op. Voeg daarbij dat ieder gerecht een klein kunstwerkje moet zijn, dan ontstaat een bijzondere onderneming waar kunst en smaak elkaar ontmoeten.

Eetmoties begon als een cateringbedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een multifunctionele en interactieve culinaire onderneming, waarbinnen we allerlei authentieke kookactiviteiten ontwikkeld hebben. Zo kunnen particulieren en bedrijven gebruikmaken van onze cateringservice die uit de levering van hapjes, maaltijden en taart/gebak bestaat, maar ook deelnemen aan culinaire workshops.

Bovendien houden wij rekening met al uw wensen en behoeften, zoals gluten- en lactose intolerantie. Tot slot bestaat een groot deel van ons assortiment uit vegetarische gerechten of kunnen wij naar wens onze gerechten en hapjes vegetarisch aanbieden. Bij Eetmoties zit u dus goed!